PRAKTIJK RE-CONNECT

VERSLAVINGSZORG

ons team

Praktijk RE-Connect biedt verslavingszorg aan, gegeven door ervaringsdeskundigen.

Als ervaringsdeskundigen weten we als geen ander wat voor een puinhoop verslaving kan aanrichten. We kiezen dan ook voor een uniek aanbod op maat. We betrekken ook graag gezin/familie bij de therapie, dit is een grote meerwaarde voor het herstelproces.

Je kan bij ons terecht voor alle soorten verslavingen. Dit kan gaan van illegale drugs tot alcohol, sigaretten, gamen, gokken, seksverslaving, pornoverslaving,…

80% van onze mensen overwint zijn verslaving!

Wil jij ook voor eens en voor altijd van jouw verslaving verlost zijn? Neem dan contact op.

ervaringsdeskundige Verslavingszorg
Professioneel coach

Jan Van Roey

Ik ben Jan Van Roey, verslavingstherapeut, ervaringsdeskundige en stichter van Praktijk RE-Connect. Ik heb zelf een verslaving overwonnen dus ik weet als geen ander hoe het is om verslaafd te zijn.

Daarom wil ik er nu met Praktijk RE-Connect mijn missie van maken om mensen in hun verslaving te begeleiden met een traject op maat.

Het kan gaan van illegale drugs tot alcohol, sigaretten, gamen, gokken, seks- en liefdesverslaving,…

Dit doe ik samen met mijn collega’s en tevens ook ervaringsdeskundigen, Gilles Verwaest en Will Onsia.

Omdat we weten wat voor impact verslaving heeft op de omgeving van de verslaafde, begeleiden we ook gezinnen en families hierin. Hoe omgaan met een geliefde die verslaafd is, zelfzorg voor de omgeving,..

Ervaringsdeskundige verslavingszorg
Maatschappelijk werker

will onsia

 

Ervaringsdeskundige verslavingszorg
Psychologisch consulent

gilles verwaest

 

loopbaancoach
maatschappelijk werker

ellen hermans

In Juni 2019 studeerde ik af als maatschappelijk werker bij Thomas More te Geel. Ik werk al enkele jaren als activeringsbegeleider binnen de sociale dienst. Hier begeleid ik personen richting werk, dagbesteding en opleiding. Sinds november 2023 ben ik als loopbaancoach actief binnen praktijk RE-Connect en ondersteun ik jou graag bij loopbaanvragen.

WERKWIJZE

We starten steeds met een intakegesprek bij Jan. Jan gaat luisteren naar jouw verhaal en hulpvraag. Op deze manier zal worden ingeschat welke hulp nodig is en zo wordt er vrijblijvend een traject op maat samengesteld.

De kostprijs voor het intakegesprek is 75 euro.